וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מלפטי

מילוי של רביולי יכול לצאת לפעמים לא כל כך מדויק או אם נשתמש בתרגום האיטלקי ל”מלפטי”, עשוי רע. נצלו אותו להכנת כופתאות שיגרמו לכם לשכוח את הבצק הדקיק שהיה אמור לעטוף אותן.

מתכון מאת: רוני בלפר ומוטי סופר, מערכת וואלה

מלפטי.
מלפטי

מצרכים למתכון

  • 1 ק”ג תרד חלוט וקצוץ (חשוב לסחוט את התרד לאחר החליטה)
  • 300 גרם גבינה מגורדת (מוצרלה, קשקבל או עמק)
  • 90 גרם קמח לבן
  • 2 ביצים
  • 1 בצל קצוץ מאודה בשמן זית
  • 150 גרם פלפל קלוי קצוץ
  • מלח פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים לעיסה אחת. במידה שהיא רכה מדי, הוסיפו מעט קמח.
  • 2. משמנים תבנית בשמן זית. מגלגלים כופתאות ומניחים אותן בתבנית.
  • 3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 15 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully