- 1. מכינים את הוויניגרט: מכניסים את ששת הרכיבים הראשונים לבלנדר ומפעילים. לאחר שהתמזגו (כעבור חצי דקה בערך), מזליפים את השמנים באיטיות ובזרם אחיד מבעד לפתח המיועד לכך, תוך כדי פעולת המכשיר. מאחדים כחצי דקה.
-
-
- 2. פורסים את הבשר לפרוסות דקיקות, רצוי במכונה לפריסת בשר, ומניחים בצפיפות על נייר פרגמנט או ניילון נצמד, כך שיווצר מלבן בגודל 10X 25 סמ (אפשר לבקש מהקצב שיכין עבורנו). מתבלים במלח ופלפל.
-
-
- 3. מניחים לאורכו של הגליל תערובת עלים בכמות של כוס בערך.
-
-
- 4. מגלגלים את המלבן ומהדקים, כך שנוצר גליל ארוך ומהודק. מכסים ומשהים במקרר עד שמוכנים לטיגון (לא יותר משעה).
-
-
- 5. מרכיבים את המנה: מחממים מחבת כבדה ומוסיפים לה מעט שמן זית. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומכניסים למחבת החמה. מטגנים עד שהגליל מקבל גוון חום, פריך אך נשאר נא במרכזו (כשתי דקות בסך הכל).
-
-
- 6. פורסים את גלילי הבשר לנתחים בעובי 3 סמ ומסדרים על צלחת.
-
-
- 7. יוצקים מעט מהויניגרט על העלים ומגישים.