וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוקי עוף במשמשים והל

אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה"

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

עוף במשמשים והל. ברני ארדוב
עוף במשמשים והל

מצרכים למתכון

  • ל-5 מנות:
  • 10 שוקי עוף
  • 2 בצלים גדולים פרוסים דק
  • עלים מ-3 ענפי טימין
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 שורש סלרי קצוץ דק
  • 30 משמשים מיובשים
  • 2 כפות סילאן
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 10 תרמילי הל שלמים
  • מים
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. יוצקים את שמן הזית לסיר רחב ומטגנים בו את העופות כ-2 דקות מכל צד, תוך כדי זריית מלח ופלפל לפי הטעם. מוציאים מהסיר ושומרים בצד.
  • 2. באותו הסיר מטגנים את הבצל, השום והסלרי. מוסיפים את שאר המרכיבים ומטגנים כ-5 דקות נוספות.
  • 3. מחזירים את העוף ומכסים במים עד לגובה העוף. מנמיכים את להבה למינימום ומבשלים 40 דקות. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully