- 1. מחממים בסיר רחב חמאה ושמן זית או 1 כף שמן זית.
-
- 2. מצרפים את הבצלים, מטלטלים את הסיר כך שהבצלים יצופו היטב בשומן. צורבים קלות את הבצלצלים.
-
- 3. מוסיפים את רצועות הפלפלים והזיתים, ומטגנים בעדינות (שימו לב לעוצמת הלהבה כך שלא תשרוף את הבצל והפלפלים).
-
- 4. מוסיפים את השעועית, הטימין והמרווה ואת העגבניה החתוכה. מערבבים היטב.
-
- 5. מוסיפים רסק, מים ומלח. מערבבים היטב, סוגרים את הסיר ומנמיכים ללהבה נמוכה-בינונית. מבשלים כ-7 דקות. במידה וחסרים נוזלים, מוסיפים עוד קצת מים ומערבבים היטב.
-
- 6. מתקנים תיבול, ונהנים.