וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתחי עוף בסוכר חום

נתחי עוף בסוכר חום. סטודיו סליס,
נתחי עוף בסוכר חום/סטודיו סליס

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • ק"ג נתחי עוף
  • 4 בצלים לטיגון
  • ½ כוס שמן
  • מעט יין אדום
  • קורט מלח
  • קורט פלפל אנגלי
  • לציפוי:
  • 1 כוס סוכר חום או סוכר דמררה קלאסי
  • ½ כוס סויה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • שום כתוש

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את חומרי הציפוי. מצפים את נתחי העוף בתערובת התבלינים.
  • 2. מטגנים בסיר 4 בצלים חתוכים בגסות עם חצי כוס שמן, מוסיפים את נתחי העוף, לאחר שצופו, ומטגנים אותם משני הצדדים טיגון קצר.
  • 3. מוסיפים מעט מים, עם מעט יין אדום (לפי הטעם) מביאים לרתיחה, מקטינים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.
  • 4. ניתן להעביר את נתחי העוף לתבנית פיירקס ולהוסיף לתוכה מסביב תפוחי-אדמה חתוכים, או ירקות, לכסות את תבנית הפיירקס ולהניח בתנור כשעה וחצי בחום של 180 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully