שיפודי סינטה במרינדת אספרסו
קפה על המנגל? למה לא בעצם? חברת ''גאג'יה ישראל" מציגה מתכון מיוחד ומקורי עבור יום העצמאות, של שיפודי סינטה במרינדת אספרסו, המוכיחים שקפה הולך גם עם בשר.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות אספרסו
- תרמיל הל שבור
- 1/2 כוס שמן זית כתית
- כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- כף סוכר (לא חובה)
- עגבניות שרי
- 1 ק"ג סינטה חתוך לקוביות
אופן ההכנה
- 1. מכניסים את כל הרכיבים לכלי, למעט עגבניות השרי וקוביות הסינטה, ומערבבים היטב.
- 2. משרים את הבשר במרינדה בכלי וסוגרים במכסה למשך לילה שלם.
- 3. משפדים את קוביות הסינטה (רצוי על שיפודי מתכת), ביניהן משפדים את עגבניות השרי. לאחר מכן צולים על הגריל.