- 1. קולפים, מגלענים וחותכים את הדלורית לקוביות גדולות. מניחים בקערה, מכסים ומבשלים בעוצמה מלאה במיקרוגל עד לריכוך (5-12 דקות, תלוי בעוצמת המיקרוגל).
-
- 2. מצננים מעט.
-
- 3. מועכים את הדלורית במזלג ומוסיפים ביצה, קמח וגבינה. מתבלים במלח ובפלפל. מפוררים את הגבינה במזלג ומערבבים לתערובת אחידה.
-
- 4. ממיסים במחבת רחבה, רצוי עם ציפוי טפלון, שמן זית וחמאה בגובה 2-3 מ"מ. בעזרת שתי כפיות, מניחים בשמן החם תלוליות מהתערובת (ללביבות עגולות ויפות יותר, מעבירים את התערובת לשקית ניילון, חותכים פינה במספריים ומזלפים בלחיצה את התערובת למחבת).
-
- 5. מטגנים את הלביבות בחום בינוני-נמוך, עד שתחתיתן מזהיבה. הופכים ומטגנים להזהבה גם את הצד השני. מוציאים את הלביבות לצלחת מרופדת במגבות נייר, לספיגת עודפי שמן.
-
- 6. אוכלים חם, עם שמנת חמוצה.