וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בודינו פרמזן

תמר כהן-צדק, שפית מסעדת "קוצ'ינה תמר" הנהדרת שבתל אביב מגישה לכם קינוח איטלקי, קצת פחות מוכר מהטירמיסו, אבל לא פחות טעים ממנו.

מתכון מאת: תמר כהן - צדק ורותי שטיינברג, מערכת וואלה

בודינו פרמז'ן.
בודינו פרמז'ן

מצרכים למתכון

  • 4 ביצים
  • 1/2 1 כפות קמח
  • 200 גרם פרמזן מגורר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 מ"ל חלב
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הביצים עם הקמח, מוסיפים תוך כדי עירבוב את הפרמזן, לאחר מכן את הנוזלים, השמנת והחלב ובסוף מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט.
  • 2. משמנים תבניות סופלה בינוניות (קוטר של 1/2 2 ס"מ) וממלאים אותן עד ל-3/4 גובה.
  • 3. מניחים את התבניות על גבי מגש וממלאים אותו במים עד לגובה של 1/3 מהתבניות.
  • 4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-7-12 דקות, עד שהסופלה בתבניות טיפה רך מבפנים ושחום מלמעלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully