- 1. מחממים תנור לחום בינוני של 175 מעלות.
-
- 2. בעזרת וו גיטרה מקציפים חמאה וסוכר.
-
- 3. מוסיפים בהדרגה ולאט את הביצים, עד שמתקבלת עיסה מוקצפת וחלקה.
-
- 4. מוסיפים לסירוגין ובמהירות נמוכה את הקמח, אבקת האפיה, השמנת חמוצה, הווניל וגרידת התפוז; עד שהכל נבלע והעיסה אחידה.
-
- 5. בתבנית עגולה בקוטר 24 או מלבנית תואמת, אשר משמנים ומקמחים אותה - שמים את העיסה ומיישרים.
-
- 6. מסדרים את חתיכות המשמש והשזיף שורה שורה ומאוד צפוף.
-
- 7. מפזרים מעט סוכר על כל הפירות ומכניסים לתנור, לכ-45 דקות.
-
- 8. בודקים שהעוגה יציבה במרכז באמצעות קיסם (כדאי לשים לב שנועצים את הקיסם בין הפירות הם עלולים להוציא נוזלים, ואז אין להתבלבל מכך).
-
- 9. לאחר שהעוגה התקררה, מחממים מעט את הריבה או מכינים את המירור/נפאז' לפי הוראות היצרן, ומברישים איתו את העוגה בנדיבות.