- 1. מנפים קמח לקערה ומוסיפים מלח.
-
- 2. יוצרים בקמח גומה ואליה יוצקים כוס מים פושרים. מערבבים את המים והקמח בעזרת הידיים ולאט מוסיפים את חצי כוס המים הנוספת אם צריך. הבצק צריך להיות יחסית גמיש ולא נוזלי. לשים אותו עוד כחמש דקות, מכסים במגבת ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר.
-
- 3. מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים ל-8 כדורים. מכסים במגבת ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות (עד 4 שעות).
-
- 4. מוציאים את עיגולי הבצק מהמקרר, מקמחים משטח עבודה ופותחים כדור לעיגול דקיק וגדול.
-
- 5. על 2/3 מהעיגול מורחים חמאה רכה ומקפלים את הצד המרוח וסוגרים עם הצק ה"יבש".
-
- 6. נוצר מעיין מלבן ועל 2/3 ממנו מורחים חמאה רכה וסוגרים קודם עם הצד המרוח ולאחר מכן עם הצד היבש.
-
- 7. נוצרת מעין מעטפה. מניחים על תבנית, מכסים במגבת ובינתיים מכינים כך את כל הכדורים.
-
- 8. מעבירים את המעטפות למקרר לחצי שעה.
-
- 9. מוציאים את המעטפות אחת אחת מהמקרר ופותחים כל אחת מהן לריבוע של 15 ס"מ על 15 ס"מ.
-
- 10. בינתיים מחממים מחבת עם חמאה (רצוי חמאה מזוקקת). מטגנים את הקאהי משני צדדיו עד שמחשחים.
-
- 11. מגישים עם קיימר וסילאן או דבש.