בראוניז עם אגוזים
העוגיות האמריקאיות עשו מזמן עליה לארץ. מיקי שמו לוקח אותם צעד נוסף, עד לחג הפסח
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לתבנית בגודל 20 ס"מ על 30 ס"מ
- 200 גרם שוקולד מריר
- 250 גרם חמאה בין טמפרוטרת המקרר והחדר
- 350 גרם (3/4 1 כוסות) סוכר
- 100 גרם (1 כוס) אגוזים
- 1 כפית תמצית וניל
- 4 ביצים
- 100 גרם קמח תפוח אדמה
- 100 גרם קמח מצה
- 5 גרם (1/2 שקית) אבקת אפיה
- 20 גרם (2 כפות) קקאו
- קורט מלח
אופן ההכנה
- 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה, סוכר, וניל ומלח.
- 2. מוסיפים ביצים בהדרגה אחת אחת עד שיבלעו בתוך התערובת.
- 3. מנפים את קמח המצה, קמח תפוח אדמה, קקאו ואבקת אפיה. מוסיפים לתערובת, מקפלים רק עד שנבלע במסה.
- 4. ממיסים שוקולד מריר מעל באן מארי ומוסיפים לתערובת. מקפלים, מעבירים לתבנית ומוסיפים את האגוזים מעל.
- 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-30-35 דקות .