מתכונים חמים

בראוניז עם אגוזים

העוגיות האמריקאיות עשו מזמן עליה לארץ. מיקי שמו לוקח אותם צעד נוסף, עד לחג הפסח

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

בראוניז לפסח (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • לתבנית בגודל 20 ס"מ על 30 ס"מ
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 250 גרם חמאה בין טמפרוטרת המקרר והחדר
  • 350 גרם (3/4 1 כוסות) סוכר
  • 100 גרם (1 כוס) אגוזים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 ביצים
  • 100 גרם קמח תפוח אדמה
  • 100 גרם קמח מצה
  • 5 גרם (1/2 שקית) אבקת אפיה
  • 20 גרם (2 כפות) קקאו
  • קורט מלח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה, סוכר, וניל ומלח.
  • 2. מוסיפים ביצים בהדרגה אחת אחת עד שיבלעו בתוך התערובת.
  • 3. מנפים את קמח המצה, קמח תפוח אדמה, קקאו ואבקת אפיה. מוסיפים לתערובת, מקפלים רק עד שנבלע במסה.
  • 4. ממיסים שוקולד מריר מעל באן מארי ומוסיפים לתערובת. מקפלים, מעבירים לתבנית ומוסיפים את האגוזים מעל.
  • 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-30-35 דקות .

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully