וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צזיקי מלבנה עיזים

המרק הקר והממכר של היוונים עובר שדרוג מסקרן במיוחד תחת ידיו של עודד אורן. פשוט מחליפים את היוגורט בלבנה של עיזים, ומקבלים תוצאה מפתיעה וטעימה.

מתכון מאת: עודד אורן, מערכת וואלה

צזיקי לבנה עיזים. דנה מאירזון
צזיקי לבנה עיזים

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 400 גרם לבנה עיזים סמיכה
  • 3 מלפפונים קלופים וקצוצים
  • 5 שיני שום כתושות למחית חלקה
  • שמן זית, מלח

אופן ההכנה

  • 1. מסננים את המלפפון הקצוץ למשך שעה עד שהוא מגיר את כל הנוזלים.
  • 2. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומתבלים.
  • 3. מניחים במקרר לפחות שעה לפני הגשה ומגישים עם מעט שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully