צזיקי מלבנה עיזים
המרק הקר והממכר של היוונים עובר שדרוג מסקרן במיוחד תחת ידיו של עודד אורן. פשוט מחליפים את היוגורט בלבנה של עיזים, ומקבלים תוצאה מפתיעה וטעימה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 400 גרם לבנה עיזים סמיכה
- 3 מלפפונים קלופים וקצוצים
- 5 שיני שום כתושות למחית חלקה
- שמן זית, מלח
אופן ההכנה
- 1. מסננים את המלפפון הקצוץ למשך שעה עד שהוא מגיר את כל הנוזלים.
- 2. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומתבלים.
- 3. מניחים במקרר לפחות שעה לפני הגשה ומגישים עם מעט שמן זית.