- 1. טורפים את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה חלקה ונטולת גושים.
-
- 2. מניחים בטמפ' החדר למשך 40 דקות - עד שמופיעות בועות תסיסה ומשאירים ל-10 דקות נוספות.
-
- 3. מערבבים את התערובת עד שהבועות נעלמות.
-
- 4. יוצקים מצקת אחת מהבלילה למחבת טפלון לא משומנת, ומטגנים מצד אחד בלבד.
-
- 5. מניחים על משטח עבודה, כשהצד המטוגן פונה כלפי מטה, וקורצים עיגולים בעזרת כוס.
-
- 6. מניחים את החביתיות על משטח עבודה, ומקפידים שלא לערום אותן אחת על השנייה.
-
- 7. מניחים כפית ריבה על חציו של העיגול וסוגרים לצורת סהרונים (שימו לב: הקצוות של העטייף בוודאי ידבקו - משום שהצד שלא טוגן משמש אותנו כדבק).
-
- 8. יוצקים שמן לקלחת עד לרבע הגובה ומטגנים עד להזהבה.
-
- 9. מסננים, מניחים על נייר סופג, מעבירים לצלחת עמוקה ומצפים בסוכר.
-
- 10. מומלץ להגיש מיד לאחר הטיגון