מתכונים חמים

מרק עדשים של עומר מילר

סמיך, מהביל ומושלם עבור יום חורפי . השף עומר מילר שם סיר על האש

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה! אוכל
  • 30 דקות עבודה

  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • 5 סועדים

בין מרק לנזיד. מרק עדשים שחורות של עומר מילר

מחשבון המרות

מצרכים

    • 3 כפותשמן זית
    • 1 בצל גדול, קצוץ
    • 2 גזרים בינונים, קצוצים
    • 3 שיני שום
    • 1 כוסעדשים שחורות
    • 3 עלי דפנה
    • 1 כףכמון
    • 2 ליטריםמים (או ציר ירקות)
    • 1 כוספטרוזיליה קצוצה (אפשר לשלב גם כוסברה ונענע עם הפטרוזיליה)
  • להגשה

    • שמנת חמוצה /קרם פרש/ יוגורט
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים מרק עדשים של עומר מילר?

  • 1בסיר מחממים שמן זית. מוסיפים בצל קצוץ, גזרים ואת השום. מערבבים מעט ונותנים לתערובת להתאדות.
  • 2מוסיפים לסיר עדשים שחורות ועלי דפנה. מתבלים בכמון טחון ומערבבים.
  • 3אל הירקות בסיר מוסיפים מים או ציר ירקות, כ-4-5 ס"מ מעל הנוזל.
  • 4לתוך סיר המרק מוסיפים את עשבי התיבול, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה עד שהעדשים מתרככות.
  • 5מגישים עם קרם פרש, יוגורט או שמנת חמוצה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully