וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל חצילים על אורז וכוסמת

אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה" עם מתכון קליל ומהנה, על טהרת הטבעונות: תבשיל כבד ונפלא של כוסמת ואורז מלא, עם חציל נימוח וטעים במיוחד.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 שקית אורז אדום, לבן וכוסמת מבושלת לפי הוראות יצרן
  • 2 חציל קטן חתוך לקוביות
  • 2 עגבנית חתוכות לקוביות קטנות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 ענפי טימין
  • 1 בצל ירוק קצוץ
  • 10 זיתי קלמטה מגולענים
  • שמן זית
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את שקית האורז לפי הוראות היצרן, כ-10 דקות.
  • 2. במחבת רחבה יוצקים מעט שמן זית למחבת ומטגנים את קוביות החצילים, מוסיפים את השום הקצוץ, הטימין והעגבניות.
  • 3. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומטגנים כ-3-4 דקות נוספות.
  • 4. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
  • 5. מגישים מעל תבשיל האורז.
  • תבשיל חצילים ברוטב עגבניות

  • תבשיל שפונדרה (אסאדו) וקולרבי

  • קדירת ירקות ופריקי טבעונית

  • עגבניות ממולאות בורגול ועוף

  • תבשיל בשר טריפוליטאי

  • חמין מהיר

  • מטפונה טלה ופריקי

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

  • סופריטו עם קובה לפסח

  • סלט "כל העגבניות"

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • פלאפל עם חציל קלוי

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

  • תבשיל בקר ולוביה טריה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully