אוסובוקו טלה עם גריסי פנינה

אוסובוקו טלה עם גריסי פנינה של דיויד פרנקל, שף מסעדת "פרונטו"

מתכון מאת: דיויד פרנקל, מערכת וואלה!

מצרכים

  • 1 שוק טלה קידמית
  • 1 כוס גריסים
  • 1 גזר חצוך לגס
  • 1 שורש סלרי חתוך גס
  • 1 שורש פרוזיליה חתוך גס
  • צרור מרווה
  • צרור רוזמרין
  • חצי ראש שום
  • 1/2 1 כוסות יין אדום
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. צולים את שוק הטלה בסיר עם מעט שמן זית.
  • 2. מוסיפים את ירקות השורש לאחר שכל שוק נצרבה וקיבלה גוון חום.
  • 3. לאחר שכל הירקות התקרמלו מוסיפים את השום והיין האדום. מכסים את התכולה במים רותחים או ציר עוף. מבאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 4. מוסיפים את העשבים לבישול ארוך של כשלוש שעות לפחות. בשעה האחרונה מסירים את המכסה בכדי שהנוזלים יצטמצמו.
  • 5. מבשלים את הגריסים 12 דקות בסיר מים חמים ומסננים. מחזירים לסיר. מוסיפים שמן זית, פטרוזיליה ומלח. מערבבים היטב ומסדרים את המנה: מעבירים את הגריסים על צלחת מעליהם מניחים את שוק הטלה ומפזרים ירקות מסביב. מעל מוזגים את הרוטב.
  • זנב שור עם גריסי פנינה

  • אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

  • שניצל בקר קטוגני

  • המבורגר בלחמניה וחמוצים מהירים

  • אל מעשוקה

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • סיגרים מרוקאים פיקנטים

  • צלעות טלה חשופות בפיסטוקים סילאן ורימונים

  • רוטב בולונז קלאסי

  • כולל טוויסט מפתיע: המתכון המנצח של עומר מילר לקבבים על האש

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • תבשיל טלה עם עלי מנגולד ממולאים

  • פלפלים חריפים ממולאים בשר

  • שייטל וצנוברים על אורז לבן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully