- 1. צולים את שוק הטלה בסיר עם מעט שמן זית.
-
- 2. מוסיפים את ירקות השורש לאחר שכל שוק נצרבה וקיבלה גוון חום.
-
- 3. לאחר שכל הירקות התקרמלו מוסיפים את השום והיין האדום. מכסים את התכולה במים רותחים או ציר עוף. מבאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
-
- 4. מוסיפים את העשבים לבישול ארוך של כשלוש שעות לפחות. בשעה האחרונה מסירים את המכסה בכדי שהנוזלים יצטמצמו.
-
- 5. מבשלים את הגריסים 12 דקות בסיר מים חמים ומסננים. מחזירים לסיר. מוסיפים שמן זית, פטרוזיליה ומלח. מערבבים היטב ומסדרים את המנה: מעבירים את הגריסים על צלחת מעליהם מניחים את שוק הטלה ומפזרים ירקות מסביב. מעל מוזגים את הרוטב.