פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק לגמן

      2 מדרגים / 3.52 כוכבים

      מרק לגמן בוכרי בחנן מרגילן (דנה מאירזון)
      מרק לגמן בוכרי בחנן מרגילן (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 700 גרם בשר מספר 2 חתוך לקוביות בינוניות
      • שמן קנולה
      • 4 עצמות כבש
      • פלפל אדום מתוק
      • פלפל ירוק
      • פלפל ירוק חריף
      • ראש שום
      • 150 גרם שעועית ירוקה
      • 1 חציל
      • 2 בצלים
      • 4 עגבניות
      • 2 כפות רסק עגבניות
      • כף תבלין פלפל צ'ילי יבש
      • 2 ליטר מים
      • חבילת אטריות ביצים
      • לקישוט:
      • בצל ירוק או כוסברה

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את כל הירקות.
      • 2. מטגנים את הבשר בסיר עם 3 כפות שמן שמן קנולה עד שהוא סגור ומושחם מכל הכיוונים.
      • 3. מוסיפים את הירקות לבשר ומטגנים אותם כמה דקות עם התבלינים ורסק העגבניות.
      • 4. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים חצי שעה.
      • 5. מבשלים את אטריות הביצים בנפרד במי מלח עד שהן מוכנות.
      • 6. מגישים: בקערה מניחים אטריות, מעליהן מוזגים את המרק ולבסוף מעטרים בבצל ירוק או בכוסברה.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -