מרק לגמן

מתכון מאת: מסעדת חנן מרגילן, מערכת וואלה!
מרק לגמן בוכרי בחנן מרגילן. דנה מאירזון
מרק לגמן בוכרי בחנן מרגילן

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 700 גרם בשר מספר 2 חתוך לקוביות בינוניות
  • שמן קנולה
  • 4 עצמות כבש
  • פלפל אדום מתוק
  • פלפל ירוק
  • פלפל ירוק חריף
  • ראש שום
  • 150 גרם שעועית ירוקה
  • 1 חציל
  • 2 בצלים
  • 4 עגבניות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כף תבלין פלפל צ'ילי יבש
  • 2 ליטר מים
  • חבילת אטריות ביצים
  • לקישוט:
  • בצל ירוק או כוסברה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את כל הירקות.
  • 2. מטגנים את הבשר בסיר עם 3 כפות שמן שמן קנולה עד שהוא סגור ומושחם מכל הכיוונים.
  • 3. מוסיפים את הירקות לבשר ומטגנים אותם כמה דקות עם התבלינים ורסק העגבניות.
  • 4. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים חצי שעה.
  • 5. מבשלים את אטריות הביצים בנפרד במי מלח עד שהן מוכנות.
  • 6. מגישים: בקערה מניחים אטריות, מעליהן מוזגים את המרק ולבסוף מעטרים בבצל ירוק או בכוסברה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully