מרק לגמן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 700 גרם בשר מספר 2 חתוך לקוביות בינוניות
- שמן קנולה
- 4 עצמות כבש
- פלפל אדום מתוק
- פלפל ירוק
- פלפל ירוק חריף
- ראש שום
- 150 גרם שעועית ירוקה
- 1 חציל
- 2 בצלים
- 4 עגבניות
- 2 כפות רסק עגבניות
- כף תבלין פלפל צ'ילי יבש
- 2 ליטר מים
- חבילת אטריות ביצים
- לקישוט:
- בצל ירוק או כוסברה
אופן ההכנה
- 1. חותכים את כל הירקות.
- 2. מטגנים את הבשר בסיר עם 3 כפות שמן שמן קנולה עד שהוא סגור ומושחם מכל הכיוונים.
- 3. מוסיפים את הירקות לבשר ומטגנים אותם כמה דקות עם התבלינים ורסק העגבניות.
- 4. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים חצי שעה.
- 5. מבשלים את אטריות הביצים בנפרד במי מלח עד שהן מוכנות.
- 6. מגישים: בקערה מניחים אטריות, מעליהן מוזגים את המרק ולבסוף מעטרים בבצל ירוק או בכוסברה.