וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרם ענבים

כדי להגיע למרקם קרמי ללא שימוש בשמנת, מראה נועם דקרס טכניקה המותאמת לשומרי הכשרות

מתכון מאת: נועם דקרס, מערכת וואלה

קרם ענבים. דנה מאירזון
קרם ענבים

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג ענבים ירוקים בשלים ומתוקים
  • אבקת אגר

אופן ההכנה

  • 1. מפרידים את הענפים מהאשכולות ושוטפים היטב.
  • 2. סוחטים את הענבים במסחטת מיצים קשים ומעבירים או בלנדר. מסננים (אם השתמשתם בבלנדר) לכלי מדידה.
  • 3. שוקלים בנפרד אבקת אגר ביחס של 1 גרם אבקה לכל 150 סמ"ק מיץ.
  • 4. מביאים את המיץ לרתיחה מהירה ומפזרים את האבקה מעל. מערבבים בעזרת מטרפה ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כחצי דקה בלבד.
  • 5. מעבירים לכלי אחר ומצננים במקרר עד שהנוזל נקרש. לא לכסות את הכלי.
  • 6. מעבירים את התערובת לבלנדר וטוחנים עד קבלת מרקם קרמי.
  • 7. אפשר להשתמש מיד או לאחסן במקרר עד יומיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully