וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופריטו

מתכון מאת: ג'ולי אוזון, מערכת וואלה

סופריטו לפסח. דרור עינב
סופריטו לפסח

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 3 כרעי עוף
  • 3 שוקי עוף
  • עגבניה חתוכה לקוביות
  • 5 שיני שום גדולות, קצוצות גס
  • קורט מלח
  • קורט קינמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרצועות עבות
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול ורחב עם מעט שמן מטגנים מעט את העוף. נותנים לו להגיר מעט נוזלים ומטגנים רק עד שהוא צרוב מכל הכיוונים.
  • 2. מוסיפים את השום והעגבניה ומבשלים עוד כ-3 דקות.
  • 3. מתבלים ומוסיפים את תפוחי האדמה.
  • 4. מוסיפים מעט מים, מכסים ומביאים לרתיחה.
  • 5. כשהתבשיל רותח, מנמיכים את האש ומבשלים לפחות 3/4 שעה. התבשיל רק משביח ככל שמתבשל יותר. חשוב לבדוק כל הזמן שלא חסרים נוזלים, במידה וחסר מוסיפים מעט מים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully