וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלינצ'ס מסקרפונה ופירות

כקינוח, כארוחת בוקר, או סתם כשרוצים לפנק מאוד מישהו שאוהבים: אמיר פורת מספק בלינצ'ס נימוח, העוטף גבינת מסקרפונה ופירות יער מתקתקים-חמוצים.

מתכון מאת: אמיר פורת, מערכת וואלה

הבלינצ'ס של קונדיטוריית ביסקוטי. נמרוד סונדרס
הבלינצ'ס של קונדיטוריית ביסקוטי

מצרכים למתכון

  • ל-6-7 עלים:
  • 140 גרם (כוס) קמח
  • כוס חלב
  • 2 ביצים
  • כף שמן
  • למלית:
  • 250 גרם מסקרפונה
  • 250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה
  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר
  • 100גרם פטל טרי או קונפיטורת פטל איכותית

אופן ההכנה

  • 1. מוזגים את החלב לקערה.
  • 2. מוסיפים בהדרגה את הקמח, ומערבבים עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את הביצים ואת השמן ומערבבים.
  • 3. משמנים קלות מחבת טפלון (אפשר עם ספריי שמן, או נייר סופג טבול בשמן או בחמאה מומסת).
  • 4. על המחבת החם יוצקים מצקת של הבלילה, מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה את המחבת.
  • 5. מטגנים קלות כשתי דקות עד שקצוות הבלינצ'ס מזהיבות ומתחילות להשתחרר מהמחבת (להתרומם מעט). מוציאים ומניחים על צלחת לצינון.
  • 6. למלית: מקציפים בקערה את השמנת עם הסוכר, עד לקבלת קצפת רכה.
  • 7. מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את גבינת המסקרפונה על מנת לרכך אותה מעט.
  • 8. מקפלים פנימה את הקצפת ומערבבים עד שהיא מתמזגת עם גבינת המסקרפונה.
  • 9. מערבבים את הפטל הטרי עם הגבינה וממלאים את הבלינצ'ס בשתי כפות מהתערובת.
  • 10. מקפלים את העלה מסביב למלית וסוגרים משני הצדדים.
  • במידה ויש קונפיטורה, שמים שתי כפות מלית גבינה על הבלינצ'ס ומעליו שתי כפיות קונפיטורה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully