- 1. מוזגים את החלב לקערה.
-
- 2. מוסיפים בהדרגה את הקמח, ומערבבים עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את הביצים ואת השמן ומערבבים.
-
- 3. משמנים קלות מחבת טפלון (אפשר עם ספריי שמן, או נייר סופג טבול בשמן או בחמאה מומסת).
-
- 4. על המחבת החם יוצקים מצקת של הבלילה, מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה את המחבת.
-
- 5. מטגנים קלות כשתי דקות עד שקצוות הבלינצ'ס מזהיבות ומתחילות להשתחרר מהמחבת (להתרומם מעט). מוציאים ומניחים על צלחת לצינון.
-
- 6. למלית: מקציפים בקערה את השמנת עם הסוכר, עד לקבלת קצפת רכה.
-
- 7. מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את גבינת המסקרפונה על מנת לרכך אותה מעט.
-
- 8. מקפלים פנימה את הקצפת ומערבבים עד שהיא מתמזגת עם גבינת המסקרפונה.
-
- 9. מערבבים את הפטל הטרי עם הגבינה וממלאים את הבלינצ'ס בשתי כפות מהתערובת.
-
- 10. מקפלים את העלה מסביב למלית וסוגרים משני הצדדים.
- במידה ויש קונפיטורה, שמים שתי כפות מלית גבינה על הבלינצ'ס ומעליו שתי כפיות קונפיטורה.