- 1. בקערה עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר עד הומוגניות.
-
- 2. מוסיפים את הביצה, מלח, תמצית הווניל, קליפת לימון מגורדת, קמח ואבקת האפייה ומערבבים עד קבלת בצק בעל מירקם אחיד (לא מערבבים הרבה זמן!).
-
- 3. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעה.
-
- 4. מכינים את המילוי: בסיר מביאים לרתיחה חלב, סוכר, חמאה וקליפת לימון מגורדת.
-
- 5. מסירים מן האש ומוסיפים פרג, אגוזים וצימוקים.
-
- 6. נותנים למילוי להתקרר למשך 5 דקות ומוסיפים את החלבון.
-
- 7. מרדדים את הבצק בעובי של עד 1/2 ס"מ.
-
- 8. קורצים עיגולים בעזרת כוס.
-
- 9. בעזרת כפית מניחים במרכז העיגול 1/2 כפית פרג מהמלית ומקפלים לצורת משולש.
-
- 10. על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה, מניחים את אוזני המן במרווחים של 2 ס"מ אחד מהשני ואופים בטמפ' 170 מעלות במשך 13-15 דקות.