עוגיות חמאה ואגוזים

מתכון מאת: מיקי שמו, אולפני הרצליה

מצרכים

  • ל-48 עוגיות :
  • 300 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½3 כוסות קמח
  • לקישוט: 100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. תוך כדי ערבוב במהירות אטית מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3. יוצרים כדור מהבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-½ שעה.
  • 4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 5. מוציאים את הבצק מהמקרר, יוצרים ממנו כדורים קטנים ומסדרים אותם על גבי תבנית רחבה ושטוחה מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות בחלקן התחתון.
  • 6. מוציאים מהתנור, טובלים כל עוגייה באבקת סוכר, או בוזקים את אבקת הסוכר מעל העוגיות.
  • עוגיות פקאן פריכות

  • באונטי על מקל

  • מקרוטה במילוי פרג

  • עוגיות שוקולד ושיבולת שועל

  • עוגיות אוראו ביתיות

  • כדורי תמרים

  • חטיפוני באונטי טבעוניים

  • עוגיות פבלובה

  • חטיפי גרנולה

  • עוגיות שקדים

  • עוגיות מדלן לימוניות

  • עוגיות מזל

  • פינוק קטן ליד הקפה: עוגיות שקדים זהובות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully