- 1. במחבת עם חצי כוס שמן מטגנים את נתחי הבשר עד שמזהיבים.
-
- 2. מעבירים לסיר הבישול, מכסים בנוזלים ומבשלים כחצי שעה.
- לאחר חצי שעה מורידים את האש לאש קטנה ומבשלים עוד כ-3 שעות עד שהבשר רך.
-
- 3. במקביל, מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים את הבשר הטחון עד להזהבה. מתבלים בתערובת התבלינים.
-
- 4. במחבת נפרדת מטגנים צנובר עד להזהבה. מניחים בצד.
-
- 5. מכינים את האורז: בסיר עם 8 כוסות מים מבשלים את האורז. מתבלים במעט זעפרן וכן, באותה תערובת תבלינים שתיבלנו את בשר הטלה.
-
- 6. להרכבת המנה: מניחים בצלחת גדולה מנה של אורז, עליו מניחים את בשר הטלה הטחון עם הצנוברים, ובצידו נתח כתף טלה ויוגורט עיזים.