- 1. בקערה קטנה מערבבים חלב, שמרים וסוכר.
-
- 2. בקערת מערבל עם וו לישה (או על משטח עבודה) מניחים קמח, מלח, ביצים וחמאה ויוצרים גומה במרכז. מוסיפים את השמרים לתוך הגומה ולשים כ- 10 דקות עד קבלת בצק.
-
- 3. מכסים את הקערה ומניחים בצד כ-40 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
-
- 4. מוציאים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעלה בעובי 2 ס"מ.
-
- 5. בעזרת כוס, קורצים בבצק עיגולים ובמרכזם עיגולים קטנים יותר, בעזרת כוסית קטנה, כך שיתקבלו טבעות בצק.
-
- 6. מניחים את הטבעות על משטח מקומח ומכסים במגבת. מניחים להתפחה כחצי שעה.
-
- 7. בסיר מחממים סיר שמן לחום בינוני-גבוה (180 מעלות). מכניסים לסיר כארבעה דונאטס בכל פעם (לפי גודל הסיר), מזהיבים כשתי דקות מצד אחד והופכים לצד השני.
-
- 8. מוציאים מהשמן ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השמן. מצננים מעט, מפזרים אבקת סוכר וקינמון ומגישים.