מילוי לסופגניה בטעם סניקרס

מתכון מאת: ענר צלאל, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: עידו שחם עורך: אמיר קוטיגרו)

מצרכים

  • למילוי הסניקרס:
  • קרמל
  • 200 גרם סוכר
  • 250 גרם שמנת
  • 20 גרם חמאה ללא מלח
  • קורט מלח
  • 50 גרם בוטנים קלויים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמנת ומניחים בצד.
  • 2. יוצרים קרמל יבש מהסוכר, מוסיפים מלח וחמאה ולבסוף מוסיפים בפעמיים את השמנת, מצמצמים כדקה ומעבירים לקערה לקירור. בכל שלבי העבודה עם הקרמל יש לשמור על ערנות שלא יישרף.
  • 3. לאחר שהקרמל התקרר מוסיפים כ-50 גרם בוטנים קלויים, קלופים ומומלחים. מערבבים היטב.
  • להרכבת הסופגניה:
  • ממלאים את הסופגניה בקרמל עם הבוטנים.
  • אופציה לקישוט:
  • טובלים בשוקולד חלב מומס ואז טובלים בשקדים קצוצים קלויים, קלופים ומומלחים.
  • סופגניה במילוי סניקרס של ענר צלאל מדלאל

  • ספינג' בציפוי שוקולד לבן

  • ופל סופגניה, בננות מקורמלות וגלידה

  • סופגניות שוקולד במילוי קרם פירות יער

  • פחזניות מטוגנות ממולאות בממרח בייגלה

  • עוגת טריקולד

  • פבלובה מוס שוקולד

  • פודינג אורז טורקי (סוטלאץ')

  • עוגת שוקולד במחבת

  • מאפינס שוקולד אבוקדו של עז תלם

  • כדורי תמרים

  • דלגונה (עוגיית קרמל קוריאנית)

  • סחלב ביתי (טבעוני)

  • עוגת שוקולד ורודה ליום הולדת

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully