מילוי לסופגניה בטעם סניקרס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- למילוי הסניקרס:
- קרמל
- 200 גרם סוכר
- 250 גרם שמנת
- 20 גרם חמאה ללא מלח
- קורט מלח
- 50 גרם בוטנים קלויים
אופן ההכנה
- 1. מחממים את השמנת ומניחים בצד.
- 2. יוצרים קרמל יבש מהסוכר, מוסיפים מלח וחמאה ולבסוף מוסיפים בפעמיים את השמנת, מצמצמים כדקה ומעבירים לקערה לקירור. בכל שלבי העבודה עם הקרמל יש לשמור על ערנות שלא יישרף.
- 3. לאחר שהקרמל התקרר מוסיפים כ-50 גרם בוטנים קלויים, קלופים ומומלחים. מערבבים היטב.
- להרכבת הסופגניה:
- ממלאים את הסופגניה בקרמל עם הבוטנים.
- אופציה לקישוט:
- טובלים בשוקולד חלב מומס ואז טובלים בשקדים קצוצים קלויים, קלופים ומומלחים.