- 1. לתבלין הברביקיו: כותשים בעלי ומכתש תערובת בכמות שווה מכל אחד מהתבלינים הבאים: מלח לימון, אבקת שום, אבקת בצל, תימין מיובש, צ'ילי מיובש, אורגנו מיובש וגרגירי כמון מיובשים.
-
- 2. אחרי שמסיימים להכין את תבלין הברביקיו, לוקחים כף אחת מהתערובת ומערבבים עם הקייג'ון, הוורצסטרשייר, הסויה והמים (או ציר העוף).
-
- 3. חורצים מעט את חזה העוף השלם ומשרים בתוך המרינדה שנוצרה, למשך 2 לילות.
-
- 4. מוציאים את החזה מהמרינדה ואוטמים אותו, באמצעות צריבה על מחבת עם שמן זית וחמאה, עד ששני הצדדים משחימים.
-
- 5. מעבירים את חזה העוף ממחבת לתבנית, ושופכים עליו את נוזלי המרינדה שנותרה. מכניסים את התבנית ל-6 דקות לתנור שחומם ל-200 מעלות. מוציאים למנוחה של כחצי דקה.
-
- 6. פורסים את חזה העוף לפרוסות דקות בצורת מניפה, ומגישים עם אורז.