- 1. מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים, למעט בצל מטוגן, מלח וגבינת צ'דר.
-
- 2. לשים את החומרים במשך כ-4 דקות, ומשאירים את הבצק לנוח כ-20 דקות, כדי שכל הנוזלים ייספגו. לאחר מכן מוסיפים את המלח, הבצל וגבינת הצ'דר, ולשים כ-5 דקות במהירות נמוכה. מניחים את הקערה מכוסה לשעה אחת בטמפרטורת החדר.
-
- 3. מחלקים את הבצק ליחידות של 850 גרם, מכדררים ומכסים בניילון נצמד. אחרי מנוחה של כ-20 דקות בטמפרטורת החדר, יוצרים צורת כיכר מוארכת ומכניסים לסלסילות התפחה מוארכות, כשצדו החלק של הכיכר מונח כלפי מעלה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 16-18 שעות.
-
- 4. למחרת מוציאים מהמקרר ומניחים לבצק להגיע לטמפרטורת החדר. הבצק צריך להכפיל את נפחו פי 1/2 1 מגודלו המקורי.
-
- 5. מחממים תנור שהונחה בו אבן שמוט ל-220 מעלות. הופכים את הלחם על מרית אפייה, ומחליקים אל אבן השמוט. מרססים בתנור מעט מים על מנת להחדיר לו לחות, ואופים כ-40-50 דקות.