- 1. מערבבים בקערה את כל הרכיבים היבשים (קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, סוכר, מלח).
-
- 2. בסיר קטן מביאים לרתיחה את החלב עם הסוכר וגרגירי הוניל. מסירים מהאש. אם משתמשים בתרמילי וניל - מסננים. במידה שמשתמשים בתמצית וניל, אין צורך להרתיח את החלב.
-
- 3. מוסיפים את השמנת המתוקה ואת החמאה, עד שהיא נמסה (אם לא מרתיחים את החלב, יש להוסיף את החמאה כשהיא כבר מומסת).
-
- 4. נותנים לתערובת להתקרר מעט, ומעבירים למעבד מזון.
-
- 5. מעבדים במהירות נמוכה. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים, עד שמתקבלת תערובת אחידה ונטולת גושים.
-
- 6. מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה, ומעבדים במהירות נמוכה, רק עד שהחלמונים נטמעים. מעבירים לקערה.
-
- 7. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מקפלים את קצף החלבון לתערובת בעזרת מטרפה. מכניסים למקרר למשך שעה לפחות.
-
- 8. מחממים מכשיר ופל בלגי (בשימוש בפעם הראשונה, מומלץ לשמן שטח הפנים של המכשיר).
-
- 9. אם יש לכם מכשיר: יוצקים למכשיר בלילה לשני ופלים בכל פעם, ואופים במשך 3 דקות.
-
- 10. בהיעדר מכשיר ופל, משתמשים במחבת טפלון ויוצרים עליה מעין פנקייקס משובחים. מחממים את המחבת על להבה גבוהה. יוצקים לתוך רינג (טבעת אלומיניום) חלק מהתערובת, בגודל הוופל שתרצו. מוציאים את הרינג ומטגנים כ-3 דקות. הופכים כשמופיעות בועות על פני השטח, ומטגנים מהצד השני, עד שמשחים קלות. מומלץ להגיש עם כדור גלידה.