- 1. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
-
- 2. מוסיפים את הביצה, החלמון וגרידת התפוז.
-
- 3. מוסיפים את החמאה, וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק רך וחלק.
-
- 4. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
-
- 5. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
-
- 6. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ.
-
- 7. קורצים צורות או עיגולים בעזרת כוס קטנה, ומסדרים בתבנית שרופדה בנייר אפייה.
-
- 8. אופים כרבע שעה, עד שהעוגיות מזהיבות קלות בלבד. לאחר צינון, העוגיות מתקשות.
-
- הכנת הזיגוג:
- 1. שופכים לתוך קערה קטנה את אבקת הסוכר, ומוסיפים בהדרגה את מיץ התפוזים תוך כדי ערבוב, עד שמתקבל מרקם אחיד.
-
- 2. כשהעוגיות התקררו מעט, אך עדיין חמימות, מורחים עליהן את הזיגוג בעזרת מברשת. מניחים להן להתייבש ולהתקרר לפני ההגשה.