- המלית:
- 1. מכניסים למחבת את כל חומרי המלית, חוץ מהיין.
-
- 2. מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות ומערבבים מדי פעם.
-
- 3. מוסיפים את היין ומקפיצים כדקה. מצננים.
-
- הקראמבל:
- 1. מכניסים את כל מרכיבי הקרמבל למעבד מזון ומעבדים בפולסים, עד שנוצר בצק מפורר.
-
- 2. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים חצי מהכמות כ-10 דקות. את החצי השני של הבצק משאירים לא אפוי.
-
- 3. מחלקים את הבצק האפוי ל-4 חלקים. מרפדים בו 4 כלים אישיים חסיני חום, המתאימים לאפייה בתנור. מניחים מעל הבצק את מלית התפוחים בקינמון, ומפוררים מעל את הבצק הלא אפוי.
-
- 4. מחממים תנור ל-180 מעלות, ואופים כ-12 דקות, עד שהבצק מלמעלה מזהיב. מגישים חם.