- 1. בקערה גדולה, כזו שאפשר יהיה לטבול בה את פרוסות החלה בקלות, טורפים יחד את כל חומרי הבלילה.
-
- 2. פורסים את החלה לפרוסות בעובי 2 ס"מ. טובלים את פרוסות החלה בבלילה, ומשרים אותן כשתי דקות. מוציאים ונותנים לעודף הנוזלים לטפטף החוצה. מצפים בסוכר משני הצדדים.
-
- 3. מחממים מחבת עם כפית חמאה על אש בינונית. כשכל החמאה נמסה ומבעבעת, ולפני שהיא הופכת לחומה, מניחים עליה את פרוסות החלה המצופות סוכר.
-
- 4. שלב הטיגון הוא השלב הקריטי. מתחילים את הטיגון על חום גבוה, ומזיזים את המחבת כל הזמן, כדי שהחלה לא תידבק ושהקרמל לא יישרף. אחרי דקה מנמיכים את האש ומטגנים על להבה נמוכה עוד 3-4 דקות.