וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מלבי כשר לפסח

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

מלבי כשר לפסח. נמרוד סונדרס
מלבי כשר לפסח

מצרכים למתכון

  • ל-8-10 כוסיות קינוח קטנות:
  • 1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס
  • 1/3 כוס (70 גרם) סוכר
  • 1/2 כוס (60 גרם) קורנפלור
  • 1 כף מי ורדים (שימו לב: אם משתמשים בתמצית ורדים, הכמות יורדת ל-1/2 כפית)
  • 1/2 1 כוסות מים (לבישול הראשוני)
  • 1/2 כוס מים (לקורנפלור)
  • חופן אגוזים שבורים לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מחממים בסיר קרם קוקוס, 1/2 1 כוסות מים וסוכר. מבשלים על אש בינונית 5 דקות, עד לסף רתיחה.
  • 2. במקביל, מדללים את הקורנפלור ב-1/2 כוס מים, ומערבבים היטב.
  • 3. יוצקים את תערובת הקורנפלור לסיר, ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד, על אש בינונית-נמוכה, כחצי דקה עד דקה, או עד שהתערובת מסמיכה, ומופיעות על פניה בועות גדולות.
  • 4. מורידים מהאש ומוסיפים מי ורדים. מערבבים היטב במטרפה או בבלנדר ידני, כדי שיתקבל מרקם אוורירי ונטול גושים.
  • 5. יוצקים לכוסות, מצננים לחלוטין, מכסים בניילון ומעבירים להתייצבות במקרר ל-4 שעות לפחות. בעת ההגשה מפזרים מעט אגוזים שבורים לקישוט.
  • הערה: בגרסה החלבית מחליפים את המים בחלב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully