- 1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את כל החומרים, חוץ מהשמרית ומהביצה להברשה, כ-5 דקות, במהירות איטית- בינונית, עד שמתקבל בצק אחיד.
-
- 2. מוסיפים את השמרית ולשים עוד כדקה.
-
- 3. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לשעה למקרר.
-
- 4. במקביל מכינים את המלית: מחממים את החלב, חמאה והסוכר עד סף הרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים את האגוזים ומערבבים דקה ומסירים מהאש.
-
- 5. מוסיפים את הפרג, גרידת הלימון ומערבבים היטב. מצננים ומכסים בניילון.
-
- 6. מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים, בעזרת כוס או חותכן, בקוטר של 8 ס"מ.
-
- 7. מניחים מהמלית במרכז העיגול, סוגרים לצורת אוזני המן ומהדקים היטב. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומסדרים במרווחים של 2 ס"מ. מברישים בביצה הטרופה.
-
- 8. מתפיחים 3/4 שעה (הבצק כמעט ואינו תופח).
-
- 9. אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות, כ-15 דקות, עד הזהבה קלה.