- 1. בסיר כבד של ברזל או נחושת מטגנים את פרוסות הבשר דקה מכל צד. מוציאים ושומרים בכלי מכוסה.
-
- 2. באותו סיר מטגנים את הבצל והשום כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהבצל משחים. מוסיפים את גרידת הלימון והג'ינג'ר.
-
- 3. מוסיפים ½ כוס יין. מבשלים עד שכמעט כל היין מתאדה. מוסיפים עוד 1/2 כוס יין, ומבשלים שוב, עד שכמעט כל היין מתאדה. ממשיכים כך עד שמסיימים למזוג את 2 כוסות היין.
-
- 4. מפזרים את הירקות על הבצל המושחם, ואת פרוסות הבשר הצלויות על הירקות. מוסיפים את הערמונים ואת המרק החם, ואז מתבלים במלח ופלפל.
-
- 5. סוגרים את הסיר במכסה. מבשלים על אש נמוכה מאוד למשך שעתיים.
-
- 6. בעת ההגשה מפזרים על כל מנה מעט עלי פטרוזיליה טריים.