- 1. מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים למיקסר, ומערבבים בפולסים את כל החומרים, לתערובת פירורית.
-
- 2. לשים את הבצק למרקם חלק ואחיד, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה. מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 סנטימטר, ומניחים תבנית נמוכה עם תחתית נשלפת.
-
- 3. שומרים את שארית הבצק. מחוררים את הבצק בעזרת מזלג, ומכניסים ל-12 דקות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד הזהבה.
-
- 4. מכינים את המילוי: מערבבים את שאר חומרי הגלם בקערה, ומכסים את הבצק שבתבנית בצורה אחידה.
-
- 5. נוטלים את שארית הבצק ומפוררים מעל המלית.
-
- 6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 20 דקות, ומצננים.