- 1. מחממים כוס חלב במיקרוגל וממיסים בתוכה את הג'לטין, מערבבים היטב עד שכל הגרגרים נמסים.
-
- 2. במעבד מזון מרסקים את הביסקוויטים בתוספת החמאה, מפזרים ומהדקים על תחתית התבנית.
-
- 3. מעבירים את גבינת הריקוטה לקערה ומערבים היטב עם אבקת הפודינג, מוסיפים לקערה את החלב עם הג'לטין המומס וממשיכים לערבב עד קבלת קרם גבינה אחיד וחלק.
-
- 4. בקערת נוספת מקציפים את חלבוני הביצים בתוספת כוס סוכר לקצף יציב וקשה,מערבבים בתנועות קיפול את הקצף לתערובת הגבינה בהדרגה.
-
- 5. יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית עם בסיס הביסקוויט, מחליקים את פני העוגה בעזת סכין או מרית, עוטפים בניילון נצמד ומקררים 4 שעות לפחות.
-
- 6. מומלץ לקרר לילה פני ההגשה. מגישים עם רוטב פירות יער .