פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת ריקוטה קרה

      בלי בישול, בלי אפייה, בלי בעיה: ערן ירוחם ומחלבות "גד" מגישים לכם עוגת ריקוטה קרה, המוגשת עם מעטפת של רוטב פירות יער מתקתק מעליה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגת ריקוטה קרה (מערכת וואלה! NEWS , ivp בית הפקה)
      עוגת ריקוטה קרה (מערכת וואלה! NEWS , ivp בית הפקה)

      מצרכים

      • לתבנית בקוטר 26:
      • 4 אריזות גבינת ריקוטה
      • 1 שקית אבקת פודינג
      • 1 שקית ג'לטין
      • 6 ביצים (חלבון בלבד)
      • 1 כוס סוכר
      • 1 כוס חלב
      • קליפת לימון מגורדת מומלץ ,לא חובה
      • 1 חבילה ביסקוויט פתי בר
      • 70 גר' חמאה קרה
      • רוטב פירות יער

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים כוס חלב במיקרוגל וממיסים בתוכה את הג'לטין, מערבבים היטב עד שכל הגרגרים נמסים.
      • 2. במעבד מזון מרסקים את הביסקוויטים בתוספת החמאה, מפזרים ומהדקים על תחתית התבנית.
      • 3. מעבירים את גבינת הריקוטה לקערה ומערבים היטב עם אבקת הפודינג, מוסיפים לקערה את החלב עם הג'לטין המומס וממשיכים לערבב עד קבלת קרם גבינה אחיד וחלק.
      • 4. בקערת נוספת מקציפים את חלבוני הביצים בתוספת כוס סוכר לקצף יציב וקשה,מערבבים בתנועות קיפול את הקצף לתערובת הגבינה בהדרגה.
      • 5. יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית עם בסיס הביסקוויט, מחליקים את פני העוגה בעזת סכין או מרית, עוטפים בניילון נצמד ומקררים 4 שעות לפחות.
      • 6. מומלץ לקרר לילה פני ההגשה. מגישים עם רוטב פירות יער .

      מתכונים נוספים

      עוגת ריקוטה קרה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -