- 1. מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה קמח, מים, סוכר, חלב, ביצה וחמאה, ולשים כ-3 דקות במהירות נמוכה. מוסיפים את השמרים, ולשים כ-5 דקות במהירות בינונית.
-
- 2. מוסיפים את המלח, ולשים כ-3 דקות במהירות גבוהה.
-
- 3. מעבירים את הבצק לקערה ומתפיחים כשעה-שעה וחצי בטמפרטורת החדר, עד הכפלת הנפח.
-
- 4. מחלקים את הבצק לשניים, ומקררים כ-15 דקות במקרר.
-
- 5. מוציאים את הבצק מקירור, ומרדדים לעובי של 4 מ"מ.
-
- 6. מורחים בחמאה או בשמן זית. מערבבים בקערה את הבצל, הגבינה המפוררת ועשבי התיבול, מפזרים מעל הבצק ומגלגלים לנקניק בעובי הרצוי.
-
- 7. חותכים לשושנים, ומסדרים על תבנית.
-
- 8. מורחים בביצה טרופה. מניחים במרכז כל שושנה עגבניית שרי, ומפזרים מעל סומסום.
-
- 9. מתפיחים כחצי שעה (ניתן להתפיח בתנור, בחום של 30 מעלות, עם קערת מים חמים, על מנת ליצור לחות).
-
- 10. אופים בחום של 175 מעלות כ-20 דקות, עד שהמאפה מזהיב.