גאדו גאדו  תבשיל אינדונזי ברוטב חמאת בוטנים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות
 - 2 קישואים
 - 2 תפוחי אדמה
 - 2 ביצים קשות
 - 2 מלפפונים
 - לרוטב:
 - 2 כפות גדושות חמאת בוטנים לא מתוקה
 - 3 כפות בצל קצוץ דק
 - 1 שן שום כתוש
 - 3 כפיות זרעי כוסברה טחונים
 - 1 כפית כמון
 - 3 גבעולי למון גראס
 - 1 כפית סוכר חום
 - 2 כפות סויה
 - 1/2 כוס חלב קוקוס
 
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הקישואים לרצועות ואת תפוחי האדמה לקוביות. מאדים אותם 3-4 דקות על מנת שייצאו פריכים, וטובלים לאחר האידוי במי קרח. חותכים את המלפפונים לרצועות.
 - 2. בסיר לא מכוסה מבשלים יחד את כל מרכיבי הרוטב, על אש נמוכה, עד שהוא מסמיך.
 - 3. מסדרים על צלחת הגשה את הקישואים, תפוחי האדמה, הביצים הקשות, ורצועות מלפפונים.
 - 4. יוצקים על הירקות והביצים את הרוטב, ומגישים.
 
