וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גאדו גאדו – תבשיל אינדונזי ברוטב חמאת בוטנים

מתכון מאת: דנה וייס, מערכת וואלה

אוטואוכל.
אוטואוכל

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות
  • 2 קישואים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 ביצים קשות
  • 2 מלפפונים
  • לרוטב:
  • 2 כפות גדושות חמאת בוטנים לא מתוקה
  • 3 כפות בצל קצוץ דק
  • 1 שן שום כתוש
  • 3 כפיות זרעי כוסברה טחונים
  • 1 כפית כמון
  • 3 גבעולי למון גראס
  • 1 כפית סוכר חום
  • 2 כפות סויה
  • 1/2 כוס חלב קוקוס

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הקישואים לרצועות ואת תפוחי האדמה לקוביות. מאדים אותם 3-4 דקות על מנת שייצאו פריכים, וטובלים לאחר האידוי במי קרח. חותכים את המלפפונים לרצועות.
  • 2. בסיר לא מכוסה מבשלים יחד את כל מרכיבי הרוטב, על אש נמוכה, עד שהוא מסמיך.
  • 3. מסדרים על צלחת הגשה את הקישואים, תפוחי האדמה, הביצים הקשות, ורצועות מלפפונים.
  • 4. יוצקים על הירקות והביצים את הרוטב, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully