וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוטב פלפלים חריף

החריף הזה נשמר לפחות שנה, אם לא יותר, והוא ממכר

מתכון מאת: אורי מאיר-צ'יזיק, מערכת וואלה!

התססה. צילום: אורי מאיר צ'זיק,
התססה/צילום: אורי מאיר צ'זיק

מצרכים למתכון

  • 15 פלפלים אדומים חריפים
  • 10 גרם (1/2 כף) מלח

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את הפלפלים.
  • 2. מוסיפים מלח, מערבבים ומניחים לתסוס בקערה, באוויר הפתוח (אפשר לשים על הקערה מגבת רטובה, כדי לשמור על הלחות).
  • 3. אחרי 4-5 ימים, כשהתערובת עולה ותוססת ומגיעה לשיא התסיסה, מערבבים, מכניסים לכלי אטום ושומרים בקירור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully