- 1. מרתיחים מים בסיר בינוני. שמים את מיץ וקליפת הליים, החמאה, הסוכר והביצים בסיר אחר, קטן. מציבים על הסיר ובו המים הרותחים (בן מארי), ומחממים תוך כדי בחישה במטרפה, עד שהסוכר נמס והרוטב מסמיך.
-
- 2. מצננים מעט. מעבירים את הרוטב במסננת דקה. שומרים במקרר ומניחים מעל פני הרוטב נייר אפיה או ניילון נצמד, למניעת היווצרות קרום.
-
- 3. מקררים לטמפרטורה של כ-15-10 מעלות (קריר, אך לא קר מדי).
-
- 4. מקציפים את השמנת לקצפת נוקשה.
-
- 5. מוציאים את הרוטב מהמקרר, טורפים מעט עד שהוא חלק לגמרי. מוסיפים לתוכו 2-3 כפות מהקצפת, בתנועות קיפול זהירות.
-
- 6. כשהקצפת נבלעה, מוסיפים רבע מכמות הקצפת שנותרה, וממשיכים לקפל. חוזרים על הפעולה עוד 3 פעמים עד שכל הקצפת מעורבבת בקרם הליים.
-
- 7. מעבירים לכוסות הגשה ומאחסנים במקרר, עם כיסוי ניילון נצמד, למניעת היווצרות קרום.