- 1 . בסיר רחב וגדול מחממים שמן כ-3-4 דק.
-
- 2. בשמן שהתחמם צורבים את העוף עד השחמה.
-
- 3. מוציאים את העוף מהסיר לקערה.
-
- 4. לסיר העוף מוסיפים כרישה, טימין, יין, כוס מים, מלח, פלפל וצרור טימין קשור, מים, מלח, פלפל גרוס. מחזירים את העופות לסיר, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות - שעה.
-
- 5. בינתיים מכינים את הפתיתים: מרתיחים 3 כוסות מים.
-
- 6. מחממים שמן בסיר קטן, ומוסיפים לסיר את הבצל. משחימים את הבצל מספר דקות.
-
- 7. מוסיפים פתיתים ומערבבים עם השמן והבצל.
-
- 8. מטגנים כ-3 דק, מוסיפים את הפתיתים וגם אותם מטגנים כדקה, מוסיפים מים, מלח, מביאים לרתיחה ומכסים את הסיר חלקית. מנמיכים את האש למינימום, בוחשים מדי פעם. מבשלים 5 דקות תוך כדי ערבוב.
-
- 9. מכבים את האש ומכסים את הסיר לעוד 10 דק'.
-
- 10. מפרידים את הפתיתים עם מזלג ומגישים: מניחים את הפתיתים על צלחת הגשה ומעל עורמים את הצלי. מקשטים בטימין.