וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רולדת בצק פריך ותמרים

מתכון מאת: צבי אבישר, מערכת וואלה!

מנות לסוכות של מלון רוטשילד. אפיק גבאי
מנות לסוכות של מלון רוטשילד

מצרכים למתכון

  • ל-3 רולדות:
  • 1/2 4 כוסות קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 1 כוס מים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות סוכר
  • 150 גרם ממרח תמרים
  • 1 כוס אגוזים קצוצים
  • 1/2 כפית קינמון
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1.מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
  • 2.מעבירים למערבל את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והחמאה.
  • 3.מזלפים מים בהדרגה, ומעבדים עד שנוצר בצק אחיד.
  • 4.מרדדים את הבצק בצורה שווה לעובי של כ-1/2 ס"מ. מורחים את ממרח התמרים, מפזרים מעל קינמון ואגוזים קצוצים, ומגלגלים לצורת רולדה.
  • 5.מסמנים פרוסות ברוחב של כ-2 ס"מ.
  • 6.מכניסים לתנור החם ל-30 דקות אפייה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully