וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וופי פאי קלאסי

עוגיות אמריקאיות ממולאות בקרם מרשמלו

מתכון מאת: טליה רסנר, מערכת וואלה

קינוחי הלואין. אפיק גבאי
קינוחי הלואין

מצרכים למתכון

  • לעוגיות:
  • 2/3 1 כוסות קמח
  • 2/3 כוס קקאו
  • 1/2 1 כפיות סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 113 גרם חמאה בטמפ' החדר
  • 1 כוס דחוסה סוכר חום
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס חלב
  • קרם מרשמלו למילוי:
  • 1/2 1כוסות קרם מרשמלו קנוי (Marshmallow Fluff– למצוא בחנויות המובחרות)
  • 285 גרם חמאה
  • 1 כוס אבקת סוכר (מנופה)
  • 1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה

  • . מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית אפייה עם נייר אפיה.
  • 2. מנפים יחד את המרכיבים היבשים ומניחים בצד.
  • 3. בקערת מיקסר גדולה מקרימים את החמאה והסוכר החום על מהירות בינונית למשך 2-3 דק', עד שהתערובת נעשית אוורירית.
  • 4. מורידים למהירות נמוכה ומוסיפים את הביצה ותמצית הווניל. מערבבים עוד 2 דקות.
  • 5. מוסיפים חצי מהתערובת היבשה וחצי מהחלב לתערובת החמאה ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים את מה שנותר - את החצי הרטוב ולאחר מכן את החצי היבש. מערבבים רק עד איחוד.
  • 8. בעזרת שקית זילוף מניחים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ על תבנית האפייה, משאירים רווחים של כ- 10 ס"מ בין עוגייה לעוגייה.
  • 9. אופים ל 8- דקות עד שהעוגייה נעשית יציבה למגע.
  • 10. נותנים לעוגיות להתקרר 5 דקות על התבנית ואח"כ מעבירים לרשת לקירור מלא.
  • 11. בקערה גדולה של מיקסר במהירות נמוכה מקרימים את החמאה והקרם מרשמלו, כשהתערובת נעשית אחידה מגבירים למהירות בינונית–גבוהה לעוד 3-4 דקות.
  • 12. מורידים למהירות נמוכה ומוסיפים את האבקת סוכר והתמצית וניל. מערבבים עד שהתערובת נעשית אחידה ואח"כ שוב מגבירים למהירות בינונית-גבוהה ומערבבים לעוד 3-4 דקות.
  • 13. הרכבת הוופי פאי:בעזרת שקית זילוף או במריחה בעזרת כף שמים את הקרם על עוגיה, בצד השטוח שלה, סוגרים עם עוד עוגיה מלמעלה.
  • 14. אפשר לגלגל את הצדדים בסוכריות צבעוניות לקישוט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully