- . מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית אפייה עם נייר אפיה.
-
- 2. מנפים יחד את המרכיבים היבשים ומניחים בצד.
-
- 3. בקערת מיקסר גדולה מקרימים את החמאה והסוכר החום על מהירות בינונית למשך 2-3 דק', עד שהתערובת נעשית אוורירית.
-
- 4. מורידים למהירות נמוכה ומוסיפים את הביצה ותמצית הווניל. מערבבים עוד 2 דקות.
-
- 5. מוסיפים חצי מהתערובת היבשה וחצי מהחלב לתערובת החמאה ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים את מה שנותר - את החצי הרטוב ולאחר מכן את החצי היבש. מערבבים רק עד איחוד.
-
- 8. בעזרת שקית זילוף מניחים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ על תבנית האפייה, משאירים רווחים של כ- 10 ס"מ בין עוגייה לעוגייה.
-
- 9. אופים ל 8- דקות עד שהעוגייה נעשית יציבה למגע.
-
- 10. נותנים לעוגיות להתקרר 5 דקות על התבנית ואח"כ מעבירים לרשת לקירור מלא.
-
- 11. בקערה גדולה של מיקסר במהירות נמוכה מקרימים את החמאה והקרם מרשמלו, כשהתערובת נעשית אחידה מגבירים למהירות בינוניתגבוהה לעוד 3-4 דקות.
-
- 12. מורידים למהירות נמוכה ומוסיפים את האבקת סוכר והתמצית וניל. מערבבים עד שהתערובת נעשית אחידה ואח"כ שוב מגבירים למהירות בינונית-גבוהה ומערבבים לעוד 3-4 דקות.
-
- 13. הרכבת הוופי פאי:בעזרת שקית זילוף או במריחה בעזרת כף שמים את הקרם על עוגיה, בצד השטוח שלה, סוגרים עם עוד עוגיה מלמעלה.
-
- 14. אפשר לגלגל את הצדדים בסוכריות צבעוניות לקישוט.