פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קדירת בקר חורפית

      קדירת בשר מחממת ומלאה כל טוב עם חומוסים, ירקות ותבלינים והרבה ארומה

      5 מדרגים / 3.46 כוכבים

      צילום, הפקה ובימוי: prima films צילום סטילס: מיכאל גלעדי

      מצרכים

      • 2 ק"ג צלעות בקר פרוסות לגודל של 3*3 ס"מ
      • כוס חומוס יבש שהושרה 24 שעות
      • 1 שורש סלרי /פטרוזיליה
      • 2 בצל לבן חתוך גס
      • 2 גזרים קלופים וחתוכים גס
      • 3 גבעולי סלרי
      • 3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים גס
      • 2 לימונים פרסיים שבורים קלות
      • 1 כף כוסברה טחון
      • 1 צרור פטרוזיליה
      • מלח ופלפל
      • 2 כפות שמן לטיגון
      • 1 ליטר מים/ציר עוף
      • להגשה:
      • פטרוזיליה קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1. מלהיטים סיר, מוסיפים את השמן וצורבים את הבשר עד השחמה.
      • 2. מוציאים את הבשר, לאותו הסיר מוסיפים את הבצל וירקות השורש קלופים וחתוכים לפרוסות בעובי של 3*3 ס"מ. מטגנים עד השחמה.
      • 3. מוסיפים את הבשר, מוסיפים נוזלים עד לכיסוי ואת התבלינים (כולל הלימון).
      • 4. מוסיפים את החומוס , מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה.
      • 5. לאחר שהבשר התרכך מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד כשעה וחצי- שעתיים.
      • 6. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -