מתכונים חמים

קדירת בקר חורפית

קדירת בשר מחממת ומלאה כל טוב עם חומוסים, ירקות ותבלינים והרבה ארומה

מתכון מאת: אמיר קרונברג, מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

(צילום, הפקה ובימוי: prima films צילום סטילס: מיכאל גלעדי

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 ק"ג צלעות בקר פרוסות לגודל של 3*3 ס"מ
  • כוס חומוס יבש שהושרה 24 שעות
  • 1 שורש סלרי /פטרוזיליה
  • 2 בצל לבן חתוך גס
  • 2 גזרים קלופים וחתוכים גס
  • 3 גבעולי סלרי
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים גס
  • 2 לימונים פרסיים שבורים קלות
  • 1 כף כוסברה טחון
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות שמן לטיגון
  • 1 ליטר מים/ציר עוף
  • להגשה:
  • פטרוזיליה קצוצה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מלהיטים סיר, מוסיפים את השמן וצורבים את הבשר עד השחמה.
  • 2. מוציאים את הבשר, לאותו הסיר מוסיפים את הבצל וירקות השורש קלופים וחתוכים לפרוסות בעובי של 3*3 ס"מ. מטגנים עד השחמה.
  • 3. מוסיפים את הבשר, מוסיפים נוזלים עד לכיסוי ואת התבלינים (כולל הלימון).
  • 4. מוסיפים את החומוס , מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה.
  • 5. לאחר שהבשר התרכך מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד כשעה וחצי- שעתיים.
  • 6. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully