וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות ליבקוכן

עוגיות גרמניות מסורתיות אשר מכינות האמהות הגרמניות ונוהגות לשלוח עם הילדים לבית הספר בתקופת החג

מתכון מאת: עופר בן אור, מערכת וואלה

קינוחי כרימס. אפיק גבאי
קינוחי כרימס

מצרכים למתכון

  • ל- 80 עוגיות:
  • 200 גרם חמאה (חבילה)
  • 550 גרם דבש (כוס וחצי)
  • 250 גרם סוכר (כוס+ 4 כפות)
  • 30 גרם קקאו ( 3 כפות)
  • 15 גרם ג'ינג'ר (כף)
  • 1200 גרם קמח
  • שקית אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1. בסיר על אש קטנה מחממים את החמאה, הדבש, הסוכר, הקקאו, והג'ינג'ר ומערבבים עד שהנוזל מתחמם אך לא מגיע לרתיחה. מסירים מהאש ומקררים.
  • 2. בקערה מניחים את הקמח, אבקת האפיה, הביצים וקורט מלח. מערבבים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
  • 3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך יום אחד.
  • 4. כעבור יום מוציאים את הבצק מהמקרר. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס"מ, אם הבצק דביק מעט ניתן להוסיף עוד קמח.
  • 5. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • 6. קורצים בעזרת קורצן לבבות או כל צורה אחרת שיש בבית. מניחים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים שווים ואופים למשך 15 דקות עד לקבלת גוון מעט שחום. מקררים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully