- 1. בסיר על אש קטנה מחממים את החמאה, הדבש, הסוכר, הקקאו, והג'ינג'ר ומערבבים עד שהנוזל מתחמם אך לא מגיע לרתיחה. מסירים מהאש ומקררים.
-
- 2. בקערה מניחים את הקמח, אבקת האפיה, הביצים וקורט מלח. מערבבים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
-
- 3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך יום אחד.
-
- 4. כעבור יום מוציאים את הבצק מהמקרר. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס"מ, אם הבצק דביק מעט ניתן להוסיף עוד קמח.
-
- 5. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
-
- 6. קורצים בעזרת קורצן לבבות או כל צורה אחרת שיש בבית. מניחים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים שווים ואופים למשך 15 דקות עד לקבלת גוון מעט שחום. מקררים ומגישים.