- 1. בעזרת סכין מסירים בזהירות את העצם הבריח.
-
- 2. מקפלים את הכנפיים אחורה, על מנת לקבל עוף צלוי בצורה יפה. הכנפיים נתפסים לבד.
-
- 3. קושרים את הרגליים בחוט קצבם ומותחים את העוף לאורכו.
-
- 4. מכינים מרינדה מ-25 גרם מלח ל500 מ''ל מים.
- 5. ממלאים מזרק במרינדה ומזריקים לתוך העוף דרך אזור הצוואר, בלי לדקור את העור. חשוב לא לעשות חורים בעור על מנת לקבל תוצאה יפה.
-
- 6. כל חצי החזה צריך לקבל בערך 100 מ''ל מרינדה, רגליים 75 מ''ל.
-
- 7. תולים את העוף במקרר ליישון לשלושה ימים. לאחר שלושה ימים העור מתייבש ונראה מבריק.
-
- 8. מחממים את התנור ל77 מעלות. בחלק העליון, שמים רשת ותולים את העוף לצלייה, כאשר התנור חם.
-
- 9. צולים במשך 3 שעות או עד שהבשר מגיע לטמפרטורת 62 מעלות.
-
- 10. מוציאים מהתנור ונותנים לנוח במשך חצי שעה.
-
- 11. מחממים את התנור ל290 מעלות.
-
- 12. צולים את העוף במשך 7 דקות במצב טורבו על מנת לקבל צבע שחום יפה ועור פריך במיוחד.