פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט תפוחי אדמה של גברת שרפנסקי

      מתכון נוסטלגי של השף חיים כהן

      8 מדרגים / 2.29 כוכבים

      צילום: עידן שחם, עריכה: רן צימט, בימוי: גיא גורן

      מצרכים

        • 3 תפוחי אדמה מבושלים עד ריכוך ומקולפים
        • 3 ביצים קשות
        • 1 כוסאפונה טרייה חלוטה (או קפואה, ניתן להוסיף גם גזר)
        • 1 כףמיונז
        • מעטשמן זית
        • פלפל שחור
        • מלח

      אופן ההכנה

        איך מכינים סלט תפוחי אדמה של גברת שרפנסקי?

      • חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גסות ומניחים בקערה.
      • מוסיפים את האפונה.
      • חותכים את הביצים לחצאים וכל חצי קוצצים לפסים דקים.
      • מערבבים יחד את הרכיבים על קרש חיתוך או בקערה.
      • מוסיפים זילוף שמן זית, מלח דק ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
      • מוסיפים את המיונז ובתנועות קיפול, בלי למעוך את הרכיבים, מערבבים יחד.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -