פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט תפוחי אדמה של גברת שרפנסקי

      מתכון נוסטלגי של השף חיים כהן

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      צילום: עידן שחם, עריכה: רן צימט, בימוי: גיא גורן

      מצרכים

      • ל-4 מנות
      • 3 תפוחי אדמה מבושלים עד ריכוך ומקולפים
      • 3 ביצים קשות
      • 1 כוס אפונה טרייה חלוטה (ניתן להמיר בכוס אפונה וגזר מקופסת שימורים)
      • 1 כף מיונז
      • מעט שמן זית
      • פלפל שחור
      • מלח דק

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גסות ומניחים בקערה.
      • 2. מוסיפים את האפונה.
      • 3. חותכים את הביצים לחצאים וכל חצי קוצצים לפסים דקים.
      • 4. מערבבים יחד את הרכיבים על קרש חיתוך או בקערה.
      • 5. מוסיפים זילוף שמן זית, מלח דק ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
      • 6. מוסיפים את המיונז ובתנועות קיפול, בלי למעוך את הרכיבים, מערבבים יחד.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -