- 1. מטגנים את הבשרים- בסיר רחב מחממים שמן קנולה, ומטגנים את הבשרים עד שהם מזהיבים יפה מכל הצדדים. אם אין מקום בסיר מטגנים בסבבים- מתחילים עם קוביות חזה האווז ובשר הכתף המעושן, מוציאים וממשיכים עם הקבנוס והנקניקיות. את כל הבשרים שומרים בצד בקערה.
-
- 2. לאותו הסיר מכניסים את הבצל ומטגנים עד להזהבה והתרככות (עם צריך מוסיפים עוד קצת שמן). מוסיפים את הכרוב הטרי ומזהיבים גם אותו היטב.
-
- 3. מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הכרוב הכבוש, הפתיתים. מתבלים עם זרעי הכוסברה, מלח ופלפל לפי הטעם. מוזגים ציר ובירה ומערבבים. מביאים לרתיחה, מחזירים את הנקניקים והבשרים ומסדרים אותם יפה בסיר.
-
- 4. מערבבים בעדינות, טועמים ומתקנים תיבול. מכסים את הסיר, ומבשלים כ-10 -7 דקות על אש נמוכה, עד שהכרוב התרכך והפתיתים מוכנים.
-
- 5. מגישים: מסדרים צלחות אישיות עם התבשיל ומשתדלים שיהיו כל סוגי הבשרים. נהוג להגיש את המנה עם חרדל ובירה קרה.