וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספריבס טלה

צלעות עסיסיות וצלויות מבושלות עם ממרח ירקות צבעוני וריחני. שעה וחצי בתנור ויש לכם מנת בשר משובחת

מתכון מאת: ליעד רז, מערכת וואלה

בשרים על האש. נמרוד סונדרס
בשרים על האש

מצרכים למתכון

  • נתח ספייר ריבס במשקל 1.5 ק"ג
  • 4 שוטים של טקילה או רום
  • 1 בצל
  • 1 עגבניה
  • 1 פלפל ירוק

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מראש תנור ל- 150 מעלות.
  • 2. קוצצים במעבד מזון את כל הירקות.
  • 3. בסיר עם מעט מעט שמן מבשלים את הירקות על אש נמוכה ומוסיפים את האלכוהול. מטגנים עד להתרככות הירקות וקבלת 'ממרח' ירקות גס.
  • 4. מניחים את הצלעות על גבי תבנית אפייה גדולה ומורחים חצי מכמות ממרח הירקות על הבשר.
  • 5. אופים 20 דקות ב 150 מעלות, ולאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל 110 מעלות וצולים את הבשר לשעה נוספת. יש לוודא כי הבשר נצלה באופן שווה משני צדדיו.
  • לפני ההגשה מורחים את החלק השני של ממרח הירקות ובתיאבון!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully