ספריבס טלה
צלעות עסיסיות וצלויות מבושלות עם ממרח ירקות צבעוני וריחני. שעה וחצי בתנור ויש לכם מנת בשר משובחת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- נתח ספייר ריבס במשקל 1.5 ק"ג
- 4 שוטים של טקילה או רום
- 1 בצל
- 1 עגבניה
- 1 פלפל ירוק
אופן ההכנה
- 1. מחממים מראש תנור ל- 150 מעלות.
- 2. קוצצים במעבד מזון את כל הירקות.
- 3. בסיר עם מעט מעט שמן מבשלים את הירקות על אש נמוכה ומוסיפים את האלכוהול. מטגנים עד להתרככות הירקות וקבלת 'ממרח' ירקות גס.
- 4. מניחים את הצלעות על גבי תבנית אפייה גדולה ומורחים חצי מכמות ממרח הירקות על הבשר.
- 5. אופים 20 דקות ב 150 מעלות, ולאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל 110 מעלות וצולים את הבשר לשעה נוספת. יש לוודא כי הבשר נצלה באופן שווה משני צדדיו.
- לפני ההגשה מורחים את החלק השני של ממרח הירקות ובתיאבון!