- 1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים רק מחצית מהזמן הכתוב. מוציאים מהמים, מסננים ומניחים על מגבת בד ל-10 דקות.
-
- 2. בינתיים מערבבים את כל התבלינים פרט לסויה בקערה בינונית.
-
- 3. מחממים שמן עמוק בסיר קטן. כשהשמן רותח אבל לא הגיע לנקודת השיא (בערך 5 דקות חימום), מטגנים בכל פעם כרבע כמות מהפסטה במשך 5-6 דקות עד שהפסטה משחימה מעט. שימו לב שלא תשחים מדי. מדי פעם מערבבים בעזרת כף על מנת להפוך את הפסטה.
-
- 4. מוציאים את הפסטה למסננת עם נייר סופג רק לרגע. מעבירים מיד לקערה עם התבלינים, יוצקים בכל פעם כחצי כפית סויה ומערבבים. אם הפסטה נדבקת אחת לשניה מחכים שתתקרר מעט ומפרידים בקלות עם הידיים.
-
- 5. ממשיכים כך עם שאר הפסטה.
-
- 6. מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת אטומה כשבוע.
-
- 7. אם רוצים לאפות, עוקבים אחרי המתכון עד סעיף 2, ומחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים 4 כפות שמן קנולה לכל כמות הפסטה והתבלינים (כולל הסויה), ואופים כ-20 דקות שבמהלכן מערבבים את הפסטה מדי פעם.